News Flash:

Viviana Sposub si Ruxi sunt la cutite la Bravo, ai stil! ”Din cauza ei m-am despartit de iubitul meu!”

17 Septembrie 2021
506 Vizualizari | 0 Comentarii
Ruxi Viviana

Viviana Sposub nu reuseste deloc sa fie pe placul colegelor sale. Fosta prezentatoare de la meteo a intrat cu drepturi depline in locul Olgai Verbitchi si se astepta ca rivalele ei sa o primeasca cu bratele deschise. Nu s-a intamplat asta, iar cea care nu s-a abtinut nicio secunda sa arate ca nu o suporta pe Vivi a fost chiar Ruxi, dar nu a spus motivele. Pana aseara.

Saptamana asta, o noua concurenta i-a luat locul Olgai si este nimeni alta decat Viviana Sposub, iubita lui George Burcea. Vivi a plecat de la Antena 1 la PRO TV, iar acum a migrat catre Kanal D. Venirea ei nu a fost deloc una pe placul fetelor. Vivi se astepta ca viitoarele ei colege sa o primeasca cu bratele deschise, dar se pare ca realitatea a fost cu totul si cu totul alta. ”Aceasta emisiune a fost mereu pentru mine un subiect foarte controversat. Ma uitam la emisiune, nu m-as fi gandit niciodata ca o sa ajung aici, dar cand mi s-a propus am zis de ce nu? Acum sper ca si concurentele vor sa ma primeasca in grupul lor. Sunt foarte emotionata. Nu sunt genul care sa fac grupulete.” a declarat Viviana.

Aseara, spiritele s-au aprins din nou intre cele noua concurent, iar Ruxi nu a mai rezistat si a dat cartile pe fata. Bruneta a recunoscut de ce nu o mai are la suflet pe Viviana in ciuda faptului ca au avut atatea proiecte in comun. ”Nu am rautate in mine, pur si simplu... Ceea ce s-a intamplat intre noi doua m-a facut sa ma despart de prietenul meu. Povestile pot fi impartite”, a dezvaluit Ruxi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006497 (s)