News Flash:

Cand va avea loc nunta lui Liviu Varciu? ”Am spus ca ne despartim...”

16 Septembrie 2021
451 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Anda

Pe cat de bine ii merge in viata profesionala, pe atat de bine ii merge si in viata personala. Liviu Varciu, caci despre el este vorba si-a gasit sufletul pereche si se pare ca Anda este printre putinie femei care il accepta si il suporta cu toate toanele pe care le are. Varciu a declarat de multe ori ca o admira pe Anda si ca nu intelege cum de are atata rabdare cu el.

Liviu si Anda sunt suflete pereche si, oricat de diferiti ar parea, cei doi se completeaza perfect. Anda este mereu alaturi de iubitul ei si il sustine in tot ceea ce vrea sa faca si, cumva, asta l-a si cucerit pe Liviu. Cei doi sunt impreuna de ceva ani, au impreuna si un copil, asa ca pasul logic sau, cel putin cel asteptat de fani si familie este cel al casatoriei. Liviu nu a declarat nimic despre acest eveniment, dar Nicusor Stan, patronul unui local de fite din capitala a fost primul care a data cateva detalii din casa. ”O sa vedeti vineri ce se va intampla. De fapt o sa fie evenimentul anului. Eu impreuna cu echipa mea o sa facem ce nu am facut pana acum niciodata', a spus Nicusor Stan.

In schimb, Liviu a fost invitat in emisiunea lui Dan Capatos si a vorbit despre cat de mult o apreciaza pe Anda si cat de recunoscator ii este. ”E cea mai lunga relatie din viata mea. Eu nu am amintiri cu alte femei. Va jur, bagati-ma la detectorul de minciuni. M-a terorizat a mea psihic! E cea mai inteligenta femeie pe care eu am avut-o in viata mea. Ca a stiut cum sa manevreze, cum sa ma suporte. Eu sunt o persoana greu de suportat. Femeia daca-si pune in cap sa ramana langa un barbat, cred ca ea trebuie sa decida. Am avut si noi probleme. Noi, din toate cuplurile de artisti, de vedete, noi am fost singurii care am spus ca ne despartim. Noi ne-am certat din prima saptamana pana acum. Sunt cinci ani de cearta. Eu inca-s cu femeia si ne iubim.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007152 (s)