News Flash:

Cainele care a ajuns vedeta in toata lumea, dupa aparitia lui la protest

13 Februarie 2017
1030 Vizualizari | 0 Comentarii
caine protest
"Cum cainii au devenit subiect politic". Astfel incepe reportajul facut de jurnalistii de la BBC, de-a lungul caruia sunt difuzate fotografii cu cainii care au luat parte la manifestarile de strada din Romania, dar si marturii ale unor protestatari despre cum s-a rostogolit informatia in mass-media despre banii pe care stapanii patrupedelor i-ar fi primit pentru scandarea in piata alaturi de cainii lor.
Au avut loc proteste masive antiguvernamentale in Romania atat pe strazi, cat si in mediul online, sustine BBC. Cumva, cainii au ajuns sa fie in centrul atentiei. Protestatarii sunt suparati pe Guvern pentru tentativa de slabire a legislatiei anticoruptie, continua postul britanic. Acestia sustin ca anumite institutii media raspandesc informatii false, printre care se numara si cea potrivit careia protestatarii ar fi iesit in strada in schimbul unor sume de bani, scrie Gandul.
"Spuneau ca fiecare persoana va primi zece lire, iar daca ar veni cu cainile, ar primi inca cinci lire in plus", sustine Andi, care a iesit la randul sau in strada pentru a protesta fata de adoptarea a OUG13/2017.
Potrivit BBC, institutiile media vizate nu raspuns solicitarilor adresate prin e-mail de catre jurnalistii britanici.
"Sunt aici pentru a protesta si sper ca ne vom primi rasplata in aceasta noapte, pentru ca suntem 300.000 de oameni in strada", spune un alt protestatar intervievat de BBC.
Protestatarii au ras de informatiile rostogolite in mass-media, continua BBC, distribuind pe retelele de socializare sute de fotografii cu cainii care "protestau" la randul lor, avand atasate de lese mesaje pentru cei care ar fi sustinut ca stapanii lor vor fi platiti in urma aducerii lor in strada.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007551 (s)