News Flash:

Investiții de circa 2 milioane de lei în orașul de pe Bega

Săptămâna viitoare încep lucrările de modernizare la Piețele 700 și Doina din Timișoara

2 Mai 2024
81 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto PMT

Primăria Timișoara a anunțat că după sărbătorile pascale, Piețele 700 și Doina vor fi supuse unor investiții ample. Modernizarea acestora este estimată să coste aproximativ două milioane de lei, iar lucrările sunt planificate să dureze aproximativ o lună.

Piața Doina va beneficia de o platformă nou-asfaltată, înlocuirea acoperișului, hidroizolație și diverse reparații în cadrul halei de lactate. Pe de altă parte, în Piața 700 se va reamenaja platforma, se va reface acoperișul și se va instala un sistem modern de climatizare în cadrul halei cu flori.

Lucrările la cele două piețe din Timișoara sunt programate să înceapă în săptămâna următoare și se estimează că vor dura aproximativ o lună. În plus, va fi instalat mobilier nou pentru expunerea fructelor și legumelor comercializate de către comercianți.

„Știu că este un disconfort atât pentru cei care își fac cumpărăturile în piață, cât și pentru comercianți, dar sunt lucrări pe care trebuie să le facem pentru a avea un comerț modern. Și în Piața Doina și în piața 700 ultimele lucrări serioase de modernizare s-au făcut acum 20 de ani, la începutul anilor 2000. Am discutat și cu cei care vând în piețe și cu clienții și nu e nimeni mulțumit de condițiile de acolo. Am amânat începerea lucrărilor până după Paște tocmai pentru ca timișorenii să se aprovizioneze pentru sărbători”, a afirmat primarul Dominic Fritz.


Reprezentanții Primăriei au anunțat că costul total al lucrărilor în piețele Doina și 700 se ridică la aproximativ 2.000.000 de lei. Aceste lucrări sunt estimate să dureze aproximativ o lună și vor include montarea mobilierului nou și instalarea camerelor de monitorizare. Conform declarațiilor primăriei, comercianții care au contract cu SC Piețe SA își vor păstra locurile în condiții similare cu cele existente până acum.

Lucrările sunt realizate în parteneriat cu SC Piețe SA, compania aflată în subordinea municipalității.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006331 (s)