News Flash:

Veste bună pentru timișoreni!

Au început lucrările de modernizare a zonei Badea Cârțan din Timișoara

2 Mai 2024
60 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro


În această săptămână au început lucrările de modernizare a zonei Badea Cârțan din Timișoara, conform anunțului făcut de primarul Dominic Fritz.

„Pentru mii de timișoreni accesul în zona Badea Cârțan va fi mai ușor, fie că vin cu tramvaiul, pe jos sau cu mașina. Am început lucrările de modernizare a zonei. Am avut discuții și cu cei din piață, dar și cu cei care își fac cumpărăturile în mod frecvent în Badea Cârțan și am ajuns la câteva soluții pentru ca întreaga zonă să devină mai accesibilă tuturor. Este o zonă foarte tranzitată și tot timpul aglomerată, cu străzile sufocate de mașini și de multe ori cu tramvaiul blocat de cei care circulă pe liniile de tramvai”, a afirmat Dominic Fritz.


Conform declarațiilor primarului Timișoarei, în zona Badea Cârțan vor fi amenajate 130 de locuri de parcare, trotuarele vor fi degrevate de mașini parcate, urmând să fie apoi reparate.


„Pe un tronson de peste 150 de metri de-a lungul liniei de tramvai montăm separatoare de trafic pentru ca cei din tramvai să nu mai piardă minute bune blocați în trafic”, a precizat primarul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005003 (s)