News Flash:

Parchetul General a inceput urmarirea penala pentru fapte in dosarul privind finantarea USR

12 Februarie 2017
932 Vizualizari | 0 Comentarii
nicusor dan
Pe rolul Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica a Parchetului General e inregistrat un dosar, fiind inceputa in cauza urmarirea penala cu privire la fapta pentru delapidare, spalare de bani si conflict de interese,arata Parchetul intr-un raspuns referitor la o posibila finantare ilegala a USR.
Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a precizat, pentru agentia de presa MEDIAFAX, ca dosarul vizeaza USB in alegerile locale.
Intr-un raspuns remis MEDIAFAX referitor la o posibila finantare ilegala a USR, Biroul de Presa al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie precizeaza ca exista un dosar de la inceputul anului.
"Pe rolul sectiei de urmarire penala si criminalistica este inregistrat de la inceputul anului un dosar, fiind inceputa urmarirea penala cu privire la fapta, pentru delapidare, spalare de bani si conflict de interese", se arata intr-un raspuns al Biroului de Presa al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, remis sambata MEDIAFAX, referitor la sesizarea privind o posibila finantare ilegala a Uniunii Salvati Romania (USR).
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004446 (s)