News Flash:

”Bautura zeilor" - Nu poate fi confundata cu absolut nimic - Ne amintim din copilarie de gustul acestei bauturi

10 Iulie 2018
672 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura zeilor

O inghititura de cacao ne invioreaza si ne da putere, intorcandu-ne la etapa de inceput. Nu in zadar cacaoa este numita bautura zeilorsau a copiilor. Dar, in acest articol vom vorbi despre utilitatea consumului de cacao, daune aduse sanatatii dvs., precum si despre cui este interzis consumul cacao...

Mai intai de toate, si folos si daune aduse de cacao depind de compozitia ei speciala si de cantitati in care consumam aceasta bautura. Abuzul face bautura cu cacao nociva pentru sanatatea umana, iar „simtul masurii” doar aduce beneficii organismului nostru. Va amintiti, probabil, de caracteristicile speciale ale bauturii, cand dupa primele inghitituri se ridica brusc dispozitia. Oamenii de stiinta explica aceasta proprietate de la cacao prin faptul ca compozitia contine anti-deprimanti natural numiti phenylephrine si cofeina. Apropo, cacaoa contine mai putina cofeina decat boabele de cafea, dar cacaoa mai are vitamine utile, proteine, fier, zinc si acid folic. 

In cazul in care cafeaua nu este recomandata pentru consum in timpul sarcinii, in privinta cacao nu exista nici un fel de contraindicatii. Asa ca, mamele viitoare, ridicati moralul in timpul sarcinii cu o ceasca de cacao care va fi utila si dvs. si copilului dvs. Dupa cateva inghitituri de cacao, organismul nostru incepe sa produca un hormon special – endorfina (de asemenea, numit hormon al fericirii si bucuriei), care este motivul ca simtim un val de putere, energie si voie buna dupa consumul bauturii.
Daca nu aveti contraindicatii pentru utilizarea cacao, incepeti cu indrazneala ziua cu o ceasca de bautura aromata si revigoranta. Buna dispozitie si energia sunt garantate o zi intreaga.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004319 (s)