News Flash:

Ziua de 10 mai va fi sarbatoare nationala

23 Aprilie 2015
789 Vizualizari | 1 Comentarii
Camera Deputatilor a decis, miercuri, ca 10 Mai sa fie zi de sarbatoare nationala, fiind ziua care marcheaza trei momente istorice - inceputul domniei lui Carol I, Independenta de stat si incoronarea primului rege al tarii.
Deputatii au adoptat cu, 294 de voturi "pentru", unul "impotriva" si sase abtineri, un proiect de lege in acest sens, initiat de senatorul PNL Puiu Hasotti.
Proiectul prevede ca Parlamentul, Presedintele Romaniei, Guvernul, celelate autoritati centrale organizeaza manifestari cu prilejul sarbatoririi acestei zile in limita alocatiilor bugetare prevazute.
Liderul deputatilor minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, a spus ca sunt momente in istoria unei tari care sunt dincolo de patimi politice, iar acesta este unul dintre ele.
Deputatul PNL Gigel Stirbu a spus ca este poate un arc peste toate dezbaterile politice intre partidele parlamentare. "Romania este singurul stat din UE care si-a capatat statutul de stat independent si nu si-l serbeaza. Vot istoric al acestei institutii. Votul dumneavostra arata ca sunteti adevarati romani, patrioti, fii ai acestei natii", a spus Stirbu.
Proiectul a fost respins de Senat, insa a fost adoptat de Camera Deputatilor, care este for decizional. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

ALEXIE POPESCU  | #754
Există mai mult aur în creierul omului decât în pământ. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email alexiepopescu@yahoo.ro
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044797 (s)