News Flash:

Veste bună pentru fotbalul feminin românesc

FRF a început colaborarea pentru dezvoltarea fotbalului feminin cu Anna Signeul, expert FIFA și UEFA

10 Mai 2024
93 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto cugetliber ro

Federația Română de Fotbal anunță începerea unei colaborări pentru consultanță în dezvoltarea fotbalului feminin cu Anna Signeul, expert FIFA și UEFA.

Fotbalul feminin a avut parte creștere remarcabilă la nivel global, iar studiile arată că acesta încă nu a atins potențialul maxim! În acest context și în concordanță cu obiectivele stabilite în cadrul Strategiei de Dezvoltare a Fotbalului Feminin 2021-2026, FRF apelează la vasta expertiză a Annei Signeul pentru a realiza următorul pas în profesionalizarea acestui domeniu în România. Fotbalul feminin a experimentat diverse reforme în ultimii ani, de la implicarea cluburilor masculine la lansarea primului manual de licențiere pentru prima ligă. Astfel, următorul pas firesc în acest proces de dezvoltare este implicarea Annei în echipa FRF, având în vedere experiența sa.

Fostă internațională suedeză, Anna Signeul a condus echipa națională feminină a Scoției din 2005 până în 2017, realizând un record impresionant în istoria echipei feminine, clasându-se pe locul 20 în clasamentul FIFA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1194 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005222 (s)