News Flash:

Prognoza meteo

Cum va fi vremea în următoarele 4 săptămâni

10 Mai 2024
68 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto renasterea ro

Meteorologii prognozează temperaturi normale sau peste medii în următoarele 4 săptămâni. În general, nivelul precipitațiilor va fi în apropierea celui normal în mare parte din țară.

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru perioada 13 mai – 10 iunie.

Săptămâna 13 – 20 mai:

Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit în regiunile vestice și ușor mai scăzute în cele sudice și estice. În restul țării, temperaturile vor fi în jurul mediilor multianuale. Cantitățile de precipitații vor fi în general mai scăzute decât normalul în mare parte din țară.

Săptămâna 20 – 27 mai:

Temperaturile medii vor fi în jurul celor obișnuite pentru această perioadă în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 27 mai – 3 iunie:

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de medii în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil mai scăzute în vestul teritoriului.

Săptămâna 3 – 10 iunie:

Temperaturile medii vor fi ușor peste normele climatologice în toată țara. Nivelul precipitațiilor va fi în general apropiat de cel normal în cea mai mare parte a țării, posibil mai scăzut în regiunile sud-vestice.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004539 (s)