News Flash:

Competiție sportivă importantă în județul Brașov

27 de ciclişti români, prezenți la Campionatele Europene de mountain bike, organizate la Cheile Grădiştei

8 Mai 2024
82 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto cugetliber ro


România va fi reprezentată de o echipă formată din 27 de cicliști la Campionatele Europene de mountain bike, desfășurate în perioada 8-12 mai, la Cheile Grădiștei. Printre aceștia se numără campionii europeni Vlad Dascălu (la cross country olimpic) și Ede Molnar (la proba de eliminare).

Organizatorii se așteaptă să atragă peste 10.000 de spectatori la Cheile Grădiștei în cele cinci zile de competiție, unde vor concura aproximativ 450 de sportivi. Printre aceștia se numără Pauline Ferrand-Prévot din Franța, campioană mondială la mai multe discipline din mountain bike, Puck Pieterse din Olanda, câștigătoare a Cupei Mondiale la MTB în 2023, și francezii Joshua Dubau și Victor Koretzky, câștigători ai mai multor etape de Cupă Mondială la XCO și XCC.

Echipa României va fi condusă de Vlad Dascălu, campionul european la XCO din anul precedent, și de Ede Molnar, campion european la proba de eliminare. De asemenea, va face parte și Wendy Bunea, o junioară care a început să se evidențieze în competițiile europene.

Programul competiției include finalele la XCC pentru categoriile Elite, U23 și juniori la ambele sexe, precum și proba de ștafetă pe echipe. Sâmbătă vor avea loc finalele XCO pentru juniori și U23 la masculin, iar duminică vor avea loc finalele pentru U23 la feminin și Elite la ambele sexe.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005355 (s)