News Flash:

Zapada a dat peste cap traficul in Banat

3 Decembrie 2014
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a decis sa inchida temporar circulatia pe DN 67D, care face legatura dintre Baile-Herculane si Targu-Jiu, in zona localitatii Godeanu. Masura a fost luata din cauza caderilor de arbori generate de greutatea zapezii. Incepand cu ora 06.00 circulatia rutiera este blocata in zona localitatii Godeanu, judetul Mehedinti, km 64+500.
Decizia de inchidere temporara a circulatiei a fost luata de IGSU si IGPR pentru a preveni posibile evenimente rutiere si pentru a permite lucratorilor CNADNR si Romsilva sa actioneze in vederea degajarii carosabilului de copacii cazuti.
Participantii la trafic sunt rugati sa respecte indicatiile si restrictiile semnalate de Politia Rutiera.
CNADNR recomanda tuturor participantilor la trafic sa porneasca la drum doar cu autoturisme echipate cu pneuri de iarna, saculet cu material antiderapant si lopata, sa aiba o conduita preventiva in trafic, sa nu bruscheze comenzile autovehiculelor, sa foloseasca cat mai mult frana de motor si sa evite depasirile acolo unde nu exista suficient spatiu si suficienta vizibilitate pentru a fi executate in conditii de maxima siguranta, scrie tion.ro.
De asemenea, participantilor la trafic li se solicita sa se informeze inainte de plecarea la drum asupra starii retelei de drumuri nationale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. De asemenea, se reaminteste participantilor la trafic ca pot furniza si obtine informatii despre starea retelei de drumuri nationale si autostrazi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, www.cnadnr.ro.

cnadnr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005242 (s)