News Flash:

Vlad Baici, tanarul ucis de poarta de intrare in Timisoara, avea 24 de ani si era student la Medicina

19 Septembrie 2017
1686 Vizualizari | 0 Comentarii
vlad baici
Duminica, o furtuna extrem de violenta a lovit Timisoara, lasand in urma mai multi morti si raniti. Printre cei care si-au pierdut viata in urgie se numara si Vlad Baici, un tanar in varsta de 24 de ani, student in anul V la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Victor Babes” din Timisoara.
Vlad Baici s-a stins fulgerator, duminica, 17 septembrie, in urma furtunii violente care s-a abatut pe neasteptate asupra judetului Timis. Tanarul a murit dupa ce poarta de intrare in oras s-a prabusit peste masina lui. Din pacate nu a mai avut nici o sansa de supravietuire. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata. Pompierii de la ISU Timis au fost solicitati pentru descarcerare, pentru a-l scoate pe sofer din autoturismul facut zob sub bucatile de metal.
Colegii, dar si profesorii lui Vlad au fost socati de tragedie, spunand despre student ca era un tanar educat si cu mult bun simt. La scurt timp dupa ce s-a aflat ca a murit, zeci de mesaje au aparut pe contul lui de Facebook. ,,ASTAZI AM INVATAT CE INSEAMNA SOARTA , AM PIERDUT UN PRIETEN ,UN COPIL STUDENT LA STOMATOLOGIE CARE NU SE DROGA , AVEA BUN SIMT , EDUCATIE . DUMNEZEU SA TE IERTE, VLAD BAICI”, scrie un prieten al tanarului. ,,Dumnezeu sa te odihneasca in pace, suflet drag ! Ai plecat mult prea repede dintre noi, la o varsta frageda de 24 de ani”, a scris o alta prietena. "DUMNEZEU SA-L IERTE , CONDOLEANTE FAMILIEI BAICI DIN CERNATEAZ , PACAT , IL CHEMA VLAD BAICI STUDENT LA STOMATOLOGIE , FAMILIA ESTE INMARMURITA DE DURERE”, scrie un alt prieten al studentului.
,,Dumnezeu sa-l odihneasca pe fostul nostru student -Medicina Dentara Timisoara – Vlad Baici, decedat in urma furtunii din aceasta seara…
Speram sa nu fie adevarat ceea ce s-a postat pe fb… Parintilor… mi-e imposibil sa-mi imaginez ce le-as putea spune…”, a scris Valceanu Anca Silvia, una dintre profesoarele lui Vlad, pe reteaua de socializare.sursa: cancan.ro

timisoara vlad baici medicina dentara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004762 (s)