News Flash:

Viorel Lis are probleme grave de sanatate

15 Noiembrie 2017
1016 Vizualizari | 0 Comentarii
viorel lis

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, a ajuns la spital cu probleme gravede sanatate. Se pare ca acesta a fost operat de colecist, iar starea lui nu este un foarte buna, iar medicii sunt rezervati.

In urma cu cateva zile, pe cand Viorel era inca pe picioarele sale, Oana a mers cu fostul editl la o clinica de specialitate unde medicii i-au facut mai multe analize de specialitate.

 "Au vrut sa il interneze, dar a refuzat. Am mai stat o zi si ne-au zis ca face peritonita si septicemie. E, intr-adevar, o operatie usoara, dar in starea lui e mai dificil, poate face complicatii. Nu am stiut ca e atat de grav. A fost aproape de moarte iarasi. Stiu, are o varsta, dar e omul cu care traiesc de 20 de ani", a spus sotia lui Viorel Lis.

Oana si Viorel Lis sunt impreuna de la sfarsitul anilor '90 si formeaza unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbiz-ul autohton.

Adevarul despre boala lui Viorel Lis! A fost operat de urgenta! Oana Lis, clipe de cosmar: “Nu e bine, are dureri”

Oana Lis e daramata! Blondina a ajuns cu sotul ei, Viorel, la spital, zilele trecute, dupa ce i s-a facut rau. Fostul edil a suferit o interventie chirurgicala. Oana Lis sta mereu pe ace ca nu stie cand lui Viorel (73 de ani) i se face rau. In ultima perioada, fostul edil al Capitalei nu s-a simtit bine, a ajuns de cateva ori la spital, pentru ca i-a fost rau sau a lesinat in casa. Chiar in septembrie, Oana declara cu lacrimi in ochi ca este foarte speriata, ca Viorel a facut un atac cerebral si ca se intampla sa-l trezeasca noaptea sa vada daca traieste. Serile trecute, Oana a trecut din nou prin stari de panica dupa ce lui Viorel i-a fost rau. Blondina l-a dus imediat la spital, iar medicii i-au facut mai multe investigatii. Ulterior, au decis chiar sa-i faca o interventie chirurgicala.

“Nu sunt bine, nici Viorel nu e bine. Nu-mi arde de nimic. Am ajuns cu Viorel, la 4.00 dimineata la spital, a fost operat de colecist. Are dureri”, ne-a spus Oana, suparata. Oana Lis nu are deloc liniste in plan personal. Vedeta a ajuns la spital dupa o partida de sex, iar motivul este cu adevarat incredibil. Femeia are alergie la sperma. Alergologul i-a pus acesta diagnostic, despre care sotia fostului primar al Capitalei a vorbit pe larg.

Dupa ce a aflat exact cu ce problema se confrunta, Oana Lis a postat pe contul personal de socializare un mesaj sugestiv, semn ca este extrem de disperata de situatia in care se afla. „Doar mie mi se putea intampla!”, a scris sotia fostului primar al Capitalei.

“Am dezvoltat o alergie la sperma. Nu mai pot sa fac sex. Nici nu stiam ce e. Am fost la ginecolog. Se manifesta prin dureri abdominale, umflaturi in zona respectiva. Nici nu stiam ca exista alergie la sperma. Am descoperit ca dupa 20-30 de minute innebuneam, nu mai puteam sa fac sex. Am chemat si ambulanta si nu au stiut ce sa-mi zica. Mi-e frica acum sa ma mai atinga cineva. Nici nu mai am chef de sex. E ceva foarte ciudat. E chiar o drama. Psihologic e foarte nasol. Poti sa faca si soc anafilactic si sa mori. S-a dezvoltat instant si asa poate sa si treaca. Eu prefer sa nu fac sex ca sa nu mai am simptomele alea. M-am gandit ca poate fi de la pastilele pe care le ia Viorel. El nu ma crede, imi zice ca sunt nebuna”, a spus Oana Lis.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Inst

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013872 (s)