News Flash:

VIDEO. Test extrem cu Cabral si Titi Aur: 120 de km/ora „legati la ochi”!

8 Septembrie 2016
1349 Vizualizari | 0 Comentarii
cabral auto
O “nebunie” pe un circuit de raliu, cu “ochii inchisi”. Titi Aur a condus cu 120 de km la ora, cu parbrizul acoperit, ghidat doar de telefoanele care erau amplasate pe masina si transmiteau imaginea in cabina, pe tablete.
Cabral a fost copilotul lui Titi Aur, intr-un test care marcheaza lansarea Supernet 4G+. Spotul va fi difuzat pe posturile TV si este inspirat dintr-o reclama facuta de Vodafone in Noua Zeelanda.
Publicitate
Cum s-a ajuns la executie?
Ideea a venit de la Vodafone, care a testat o executie asemanatoare in Noua Zeelanda, in care pilotul executa driftinguri.
Dupa discutiile cu Titi Aur, am decis sa facem un pas inainte, la un nou nivel, in conditii de raliu, au explicat oficialii Vodafone. Titi Aur a facut testul pe circuitul sau, la viteze care au atins 120 de km/ora, bazandu-se doar pe “ochii” virtuali.
Agentia de publicitate care s-a ocupat de productia spotului a fost McCann Erickson.
Supernet™4G+ este promovat printr-o campanie de comunicare ce se desfasoara in mediile TV, print, online si outdoor, construita in jurul mesajului „Ai puterea sa reusesti imposibilul. Reteaua ta de incredere, Supernet 4G+, te sustine cu cu cea mai buna experienta video HD”.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004555 (s)