News Flash:

Vicepresedintii CJ Timis ar putea fi schimbati

31 Octombrie 2014
672 Vizualizari | 0 Comentarii
Consilierii judeteni ai opozitiei au cerut, miercuri, la finalul sedintei Consiliului Judetean Timis, raportul de activitate al celor doi vicepresedinti: Calin Dobra si Florian Zanfir (ambii de la PSD). Nu li s-a prezentat raportul, dat fiind faptul ca acesta se face la final de an. In orice caz, liderul consilierilor PDL, Tiberiu Lelescu, i-a spus presedintelui Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin (PSD), sa lase urnele si cabinele de vot acolo (erau amplasate langa sala de sedinte), deoarece vor avea nevoie de ele in curand, facand aluzie la schimbarea vicepresedintilor, care se face prin vot secret, asa cum a fost schimbat si Marian Vasile (PNL), in urma cu cateva luni.
Urnele erau acolo pentru ca reprezentantii administratiei judetene au facut propunerea de a acorda titlul de cetatean de onoare al judetului Patriarhului Romaniei, Preafericitul Daniel. Votul trebuie sa fie unul secret, dar sinodul Bisericii Ortodoxe Romane nu a dat acceptul scris pana la ora desfasurarii plenului CJ Timis pentru acordarea acestui titlu.
„Solicitam un raport de activitate al celor doi vicepresedinti, mandatul se apropie de final, timpul e scurt. Afara e o urna, va rog sa o pastrati pentru sedinta urmatoare de plen. Un conducator trebuie sa tina minte trei lucruri, unul dintre ele este ca nu conduce vesnic”, a spus Lelescu pentru Tion.ro.
Presedintele CJ Timis, Titu Bojin, a spus ca cei doi vicepresedinti vor prezenta raportul la sfarsitul anului, in 30 decembrie, cand prezinta si presedintele. „Nu va faceti griji de urne, important e votul”, a spus Bojin.
Liderul CJ Timis spune ca initiativa de schimbare a vicepresedintilor exista.
„Vicepresedintii vor fi schimbati, daca va fi cazul, de cei care au majoritatea, respectiv 18 consilieri PSD si doi independenti. Eu sunt convins ca si ceilalti trei independenti vor veni inspre noi. Trebuie sa facem ce putem mai bine pentru cetatenii judetului, nu sa schimbam un vicepresedinte sau altul”, a spus Bojin.
Lelescu asteapta raportul, aratandu-se convins ca cei doi vicepresedinti nu au prea multe realizari.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 23 queries | Mysql time :0.039973 (s)