News Flash:

Timisoara Saracens a ratat calificarea in grupele Cupei Challenge

23 Aprilie 2017
979 Vizualizari | 0 Comentarii
timisoara saracens
Campioana României la rugby, Timisoara Saracens, a ratat calificarea în grupele Cupei Challenge, editia 2017-2018, dupa ce a pierdut cu scorul de 18-27 (8-14) meciul sustinut sâmbata, pe stadionul ''Dan Paltinisanu'', contra echipei Krasnîi Iar (Rusia), în mansa a doua a barajului. 
În tur, banatenii câstigasera cu 17-12. 
Desi au deschis scorul în minutul 10, printr-o lovitura de pedeapsa transformata de Gabriel Conache, timisorenii au fost condusi la pauza cu 14-8, oaspetii marcând doua eseuri, transformate, prin Ghiorghi Pruidze, Marius Simionescu izbutind un eseu pentru campioana României cu putin timp înainte de finalul primelor 40 de minute. 
Partea a doua a jocului a apartinut însa oaspetilor care au atacat mai mult, ei reusind fructificarea a doua lovituri de pedeapsa, prin georgianul Malaguradze, si un eseu, prin Galinovski, transformat de acelasi Malaguradze, timisorenii trecându-si în cont puncte prin concretizarea, de catre Gabi Conache, a unei lovituri de pedeapsa, si o încercare izbutita pe finalul meciului de Catalin Fercu si transformata de Conache. 
Desi a pornit ca favorita în meci dupa succesul din deplasare, Timisoara Saracens nu reuseste sa acceada pentru a doua oara consecutiv în grupele Challenge Cup, cea de-a doua competitie valorica europeana intercluburi, acolo unde rusii vor fi reprezentati de doua formatii: STM Enisei Krasnoiarsk si Krasnîi Iar. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006087 (s)