News Flash:

Spectacolul „Cabaret” al Teatrului German din Timisoara, in selectia oficiala a Festivalului National de Teatru 2014

22 Iulie 2014
837 Vizualizari | 0 Comentarii
Spectacolul cu musicalul Cabaret, de Joe Masteroff, realizat de Razvan Mazilu la Teatrul German de Stat Timisoara (TGST), a fost inclus in selectia oficiala a Festivalului National de Teatru (FNT), care va avea loc la Bucuresti, in perioada 24 octombrie - 2 noiembrie 2014.
Directorul artistic al festivalului este criticul de teatru Marina Constantinescu, ce preia pentru a doua oara directia evenimentului, dupa mandatul exercitat in perioada 2005-2007, cand a dezvoltat structura festivalului, imbogatindu-l si cu componenta sa internationala.
Spectacolul cu musicalul Cabaret a fost realizat de Razvan Mazilu in stagiunea 2013/2014 la Teatrul German de Stat Timisoara, constituind, de la premiera sa din februarie 2014, una dintre productiile de succes ale acestei companii. In rolurile principale evolueaza actorii Daniela Török si Georg Peetz, conducerea muzicala este asigurata de maestrul Peter Oschanitzky, iar decorul si costumele sunt creatia lui Dragos Buhagiar.
Spectacolul Cabaret a fost produs cu sprijinul Primariei Timisoara, constituind cea de-a unsprezecea montare a TGST inclusa in selectia oficiala a Festivalului National de Teatru in ultimii noua ani, scrie Ziuadevest.ro.
Festivalul National de Teatru este organizat de Uniunea Teatrala din Romania (UNITER), Ministerul Culturii, Primaria Municipiului Bucuresti si Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti ARCUB. Selectia oficiala a celei de-a 24-a editii, care va avea loc in acest an, a fost publicata in 21 iulie 2014 si cuprinde 30 de productii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0978 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013007 (s)