News Flash:

SOCANT! Madonna a marturist ca a fost in patul lui Donald Trump

5 Decembrie 2016
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
madonna0
Madonna l-a criticat in mod repetat pe Donald Trump si a declarat ca ii este rusine ca este cetatean american, in cadrul unui spectacol organizat cu ocazia unei licitatii, desfasurat in Miami, in urma caruia s-au strans 7,5 milioane de dolari pentru fundatia cantaretei din Malawi.
Imagini cu presedintele ales al Statelor Unite au aparut in fundal, pe scena, in timp ce Madonna a cantat "You know that you're toxic", un cover dupa Britney Spears. De asemenea, cantareata a dezvaluit ca a fost o data in patul lui Trump, cand a avut o sesiune fotografica pentru o revista, atunci cand magnatul nu era acasa, informeaza The Guardian.
Totodata, Madonna a vorbit despre situatia dificila a populatiei de nativi americani: "Mi se face rusine ca sunt cetatean american, rusine ca sunt fiinta umana", a declarat Madonna, inainte sa cante piesa "American Life". In cadrul show-ului organizat in scopuri caritabile, etichetat drept "o seara de muzica, arta si ticalosie", Madonna a sustinut si un mini-show de cabaret din spectacolul sau "Tears of a Clown", pe care l-a sustinut pentru prima data in Australia, la inceputul acestui an.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005388 (s)