News Flash:

Simona Halep va juca cu Timea babos pentru un loc in optimi la US Open

2 Septembrie 2016
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep cincinnati
Jucatoarea de tenis Simona Halep, aflata pe locul 5 WTA a castigat, joi, scor 6-3, 6-4, meciul disputat impotriva sportivei din Cehia, Lucie Safarova, ocupanta pozitiei 44 WTA, in turul al doilea al turneului de Mare Slem de la US Open, dotat cu premii totale in valoare de 22,102,700 de dolari.
Meciul a durat o ora si 29 de minute. Primul set a fost la discretia favoritei numarul 5, Simona Halep, care a inceput partida cu un break. Apoi, seria buna a continuat, iar romanca a condus chiar si cu 3-0. La acest scor, Safarova a reusit sa-si castige primul serviciu, apoi a facut si primul break, dupa care a castigat un nou game si a dus scorul la 3-3. Pana la finalul setului insa, Halep nu a mai cedat niciun game si s-a impus cu 6-3.
Actul secund s-a dovedit a fi unul echilibrat pana la scorul de 4-4, cand Simona Halep s-a impus pe propriul serviciu, apoi a reusit un break si a castigat setul cu 6-4 si implicit partida.
Pentru calificarea in turul 3, Simona Halep primeste 140.000 de dolari si 130 de puncte WTA, in timp ce Lucie Safarova se alege cu 77.200 de dolari si 70 de puncte WTA pentru participarea la US Open. In turul 3, Halep va intalni invingatoarea dintre Timea Babos (Ungaria, locul 34 WTA) si Richel Hogenkamp (Olanda, pozitia 165 WTA).

Simona Halep: Intotdeauna am avut parte de meciuri dificile cu Safarova
Simona Halep a declarat, dupa calificarea in turul al treilea al turneului de la US Open, ca se astepta sa aiba parte de o confruntare dificila cu Lucie Safarova, ocupanta locului 44 WTA, insa a marturisit ca meciurile castigate in trecut impotriva sportivei din Cehia i-au dat incredere.
"La inceput am jucat bine, apoi am ratat cateva mingi si mi-am pierdut increderea. Ea a revenit, e o jucatoare solida. Mi-am spus ca trebuie sa ma relaxez, sa imi aduc aminte ce am facut in primele trei game-uri. E dificil sa joci cu o stangace. Intotdeauna am avut parte de meciuri dificile cu Safarova, stiam ca este o jucatoare buna, insa mi-am spus ca trebuie sa fiu increzatoare pentru ca am castigat ultimele trei jocuri cu ea", a afirmat Simona Halep.

Simona Halep o va intalni pe Timea Babos in turul 3 al turneului de Mare Slem de la US Open
Jucatoarea de tenis Simona Halep, aflata pe locul 5 WTA, va juca impotriva sportivei din Ungaria, Timea Babos, ocupanta pozitiei 34 WTA, in turul al treilea al turneului de Mare Slem de la US Open, dotat cu premii in valoare de 22,102,700 de dolari.
In turul secund al competitiei, Timea Babos a invins-o, joi, in doua seturi, scor 6-2, 6-4, pe Richel Hogenkamp (Olanda, pozitia 165 WTA).
Timea Babos, in varsta de 23 de ani, si Simona Halep s-au mai intalnit de doua ori, iar sportiva din Romania s-a impus de fiecare data. Prima oara in 2013, scor 7-5, 6-1, in calificarile unui turneu disputat pe zgura la Budapesta, dupa care in 2015, scor 6-4, 6-0, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Guangzhou, pe hard.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005965 (s)