News Flash:

Reteta zilei: Chiftelute delicioase cu dovlecel

29 Septembrie 2015
389 Vizualizari | 0 Comentarii
chift
Chiftelute de dovleac si dovlecel cu sos de ghebe



Gustoase si hranitoare, ideale pentru toti ai casei.



Timp de preparare: rapid.



Numar de portii: 3-4.



Complexitate: usor.



Ingrediente



150 g dovlecel ras



150 g dovleac ras



2 oua



1 catel de usturoi ras



½ lingurita cu cimbru uscat



400 g ghebe



sos de soia



faina, ulei vegetal (sau unt) pentru prajit



sare, piper



Mod de preparare



1. Pune legumele rase intr-un tifon si stoarce-le bine. 



2. Pune-le intr-un castron impreuna cu usturoiul, ouale batute, cimbru, sare si piper dupa gust.



3. Formeaza cu palmele chiftelute, trece-le prin faina si prajeste-le in ulei vegetal sau unt incins, scrie ecuisine.ro.



4. Scoate-le pe un servet de hartie pentru a absorbi excesul de grasime.



5.Pentru sosul de ghebe, pune-le intr-o lingura cu unt incins si lasa-le sa scada in sucul propriu. Daca mai este necesar, toarna treptat apa.



5. La final, picura 1-2 linguri cu sos de soia si serveste sosul cu chiftele de dovleac si dovlecel.

sare piper
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0875 (s) | 35 queries | Mysql time :0.017443 (s)

loading...