News Flash:

Razbunare in stil mafiot la Timisoara. O masina a fost incendiata cu cocktail Molotov

5 Decembrie 2014
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
Incendiu puternic, in noaptea de miercuri spre joi, pe strada Orsova din Timisoara. Un individ necunoscut a incendiat un autoturism cu un cocktail Molotov si s-a facut nevazut. Masina apartine reprezentantilor societatii comerciale Ingerii Galbeni. Pana acuma cinci masini ale firmei au fost incendiate mod similar. 
Incendiul s-a produs cu putin inainte de ora 02. Pompierii au fost solicitati sa intervina dupa ce un individ necunoscut a incendiat un autoturism.
O tanara care locuieste in blocul in fata caruia s-a petrecut totul a vazut toata scena. Ea le-a povestit politistilor ca a observat un barbat cu gluga care, dupa ce a aprins cocktailul, l-a aruncat sub masina si a luat-o la fuga. In cateva secunde s-a auzit o bubuitura, iar autoturismul a fost cuprins de flacari, scrie tion.ro.
Vapaia a fost lichidata imediat la sosirea pompierilor, insa autoturismul a fost distrus. El apartine celor de la Ingerii Galbeni, iar situatia nu este singulara. In ultimele lui alte patru masini au fost incendiate in mod similar in Timisoara. Toate apartineau reprezentantilor firmei.
Paguba este insemnata in conditiile in care cele mai multe dintre ele nu aveau asigurare CASCO. Ultimul incendiu nu a distrus doar masina reprezentantilor firmei. Flacarile au avariat si un alt autoturism parcat in apropiere.
Politistii timisoreni au inceput o ancheta inca de la prima reclamatie de distrugere prin incendiere, insa dosarul este si acum in lucru.

incendiu puternic cocktail molotov masina asigurare casco
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006460 (s)