News Flash:

Oficial Daniela Crudu nu mai e asistenta lui Capatos! Capatos spune ca motivul este oboseala, insa altul este adevarul. Cruduta a marturisit totul acum

30 Mai 2017
1856 Vizualizari | 0 Comentarii
cruduta
Daniela Crudu nu mai e asistenta lui Dan Capatos! Zvonul ca bruneta si-a dat demisia a impanzit rapid mediul online, iar lucrurile s-au dovedit a fi adevarate. Nemultumirile Danielei Crudu legate conditiile in care lucreaza nu mai reprezinta un secret pentru nimeni.
Varianta oficiala a lui Capatos este ca Daniela Crudu nu a plecat din cauza banilor, deoarece aceasta ar fi participat la emisiune din placere, insa ar fi rapus-o oboseala.
Insa, pana nu demult, demisia brunetei de la emisiunea nocturna gazduita de Dan Capatos nu a fost, potrivit apropiatilor ei, decat o chestiune de timp. Salariul mic – 500 de euro pe luna – si contributia minora in format sunt nemultumiri pe care Crudu nu le-a ascuns colegilor ei. In aceste conditii, vestea plecarii de la Antena 1 vine oarecum firesc, scrie poatenustiai.ro.
Tot recent s-a zvonit si ca Daniela a fost convinsa sa ramana, desi intentia ei ar fi fost alta si, pentru a-i mai taia din gustul amar al plafonarii, mai marii postului i-ar fi dat un contract pe bani, tot sub sigla lor.
Realitatea arata, insa, ca Daniela Crudu a ramas profund nemultumita de jobul ei si a decis sa plece.
Apropiati ai Danielei Crudu au sustinut si ca bruneta planuia plecarea de mai mult timp, aproximativ trei luni, nemairegasindu-se in formatul nocturn. Problema ei nu au fost numai banii, ci si Anisia Gafton, moldoveanca despre care considera ca ocupa un loc care, de fapt, i se cuvenea ei, acela de coprezentatoare.
Ba mai mult, Crudu ar fi avansat si planuri de somaj, spunand nu doar o data ca este aproape hotarata sa plece in Italia, acolo unde locuieste mama ei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006423 (s)