News Flash:

Momente cumplite pentru Oana Lis! Sotul ei Viorel, tintuit la pat

3 Martie 2017
1222 Vizualizari | 0 Comentarii
viorel lis
Sotii Lis trec prin momente grele, iar acest lucru ii afecteaza starea de sanatate lui Viorel. In acest weekend, Oana Lis a mers la munte cu prietenele si un amic, iar fostul edil a luat-o razna. Acesta a luat un pumn de pastile si acum este imobilizat la pat.

"Am luat medicamentele si ma doare inima. Nu m-ai invitat la munte, nu am mai vorbit cu tine de o saptamana. De baiatul ala stiu, este un baiat care este mai atras de baieti. Minti ca m-ai invitat la munte", a declarat Viorel Lis, in aceasta dupa-amiaza, la "Acces Direct".

"Weekend-ul asta am mers la munte cu fetele si cu Patrick. Suntem prieteni foarte buni, mai glumim. Nu suntem impreuna, nici vorba. Sambata am plecat la munte pentru ca era foarte frumos afara, am vrut sa stau linistita. Viorel nu a vrut sa mearga cu mine, i-am zis ca vreau sa merg la munte si mi-a zis OK.

Dupa s-a suparat ca nu l-am luat si pe el, ca nu am insistat. Pe drum a inceput sa ma sune non-stop. Ba chiar m-am trezit cu el acolo. A venit sa verifice cu cine dorm in camera.

L-am rugat sa mergem la spital. Iti place sa stai asa la pat, bolnav?", a declarat Oana Lis, in aceasta dupa-amiaza, la "Acces Direct", citat de spynews.ro.

sotii lis oana lis medicamentele munte minti viorel lis patrick spital
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007461 (s)