News Flash:

Mandat de arestare preventiva emis la Timisoara pentru un barbat dat in urmarire internationala

1 Mai 2016
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Curtea de Apel Timisoara a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele cetateanului roman dat in urmarire internationala de catre autoritatile slovene, banuit de infractiuni contra patrimoniului. 
Barbatul de 35 de ani a fost depistat de politistii Serviciului de Investigatii Timis in municipiul Timisoara, acesta fiind banuit de comiterea mai multor fapte de furt pe raza judetului, prejudiciul cauzat fiind estimat la 120.000 de euro. 
"In urma verificarilor efectuate in baza de date, politistii au constatat ca barbatul era dat in urmarire internationala, pe numele lui fiind emis mandat european de arestare de catre autoritatile din Slovenia, pentru infractiuni contra patrimoniului", arata IPJ Timis, intr-un comunicat de presa remis, joi, AGERPRES. 
Din cercetari a reiesit ca, in cursul anului 2015, el ar fi patruns prin efractie in cinci locuinte si in sase societati comerciale de unde ar fi sustras mai multe bunuri, aparatura electronica, alimente, bauturi alcoolice, tigari, cosmetice si produse de curatenie, pe care le-ar fi valorificat. 
Totodata, acesta ar fi sustras patru autovehicule pe care le-ar fi folosit la comiterea faptelor iar, ulterior, pe doua dintre acestea le-ar fi incendiat. 
Politistii continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a barbatului.AGERPRES

municipiul timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006376 (s)