News Flash:

Liderul gruparii care a furat arme din unitatea militara de la Ciorogarla, eliberat conditionat in baza recursului compensatoriu. Eugen Preda era condamnat la 12 ani de inchisoare

22 Noiembrie 2017
991 Vizualizari | 0 Comentarii
eugen preda

Sportivul condamnat pentru furtul de arme din unitatea militară de la Ciorogârla a fost eliberat. Eugen Preda a ieşit, marţi seara, din Penitenciarul Focşani în baza recursului compensatoriu.

Bărbatul era condamnat la 12 ani de închisoare, dar a depus o cerere de eliberare condiţionată care a fost aprobată de magistraţii din Vrancea.

Cererea de eliberare condiţionată a fost admisă de Judecătoria Focşani, iar procurorii nu au contestat decizia instanţei.

”Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Preda Eugen (...) dispune liberarea condiţionată a condamnatului Preda Eugen din pedeapsa de 12 ani închisoare, (...), pronunţată de Tribunalul Bucureşti, Secţia I-a Penală. Atrage atenţia condamnatului asupra posibilităţii revocării liberării condiţionate în situaţia în care săvârşeşte o altă infracţiune înăuntrul restului neexecutat“, este decizia magistraţilor de la Judecătoria Focşani.

Eugen Preda a ieşit din penitenciar marţi seara, plecân

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006180 (s)