News Flash:

Horoscop saptamanal 17-23 Iulie 2017: Taurii vor castiga multi bani

16 Iulie 2017
1675 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop11
Horoscop saptamanal 17-23 Iulie 2017: Ceea ce poate fi o saptamana banala se schimba atunci cand nu poti fi luat prin surprindere datorita sfaturilor astrologului. Afla ce-ti rezerva astrele pentru acest inceput, dar si ce te va astepta si cum poti face fata starilor care te vor incerca in zilele urmatoare. Descopera in acest articol totul despre motivele pentru care unii nativi sunt norocosi, iar altii, dimpotriva, si cum putem depasi obstacolele cu tact.
Horoscopul saptamanii 17-23 Iulie 2017 pentru toate zodiile
BERBEC
Saptamana incepe bine, esti intr-o forma de zile mari. Proaspat intors din vacanta, ai energia necesara de a continua munca cu zel si voie buna. Semnezi contracte importante in aceste zile, astrele fiindu-ti favorabile; superiorii vor fi multumiti de aceea ce ai reusit intr-un timp relativ scurt. Fereste-te de deplasarile in folosul altora, fie ca este vorba de prieteni, familie sau serviciu, acestea nu-ti vor aduce nimic bun. Este posibil sa intampini greutati si cel mai sigur le eviti daca nu iesi din oras. Prietenii adevarati iti sunt alaturi.

TAUR
Afacerile-ti merg din ce in ce mai bine. Ai muncit mult, este adevarat, dar acum vezi rezultatele. Partenerul de viata este alaturi de tine si, chiar daca au existat in trecut discutii in contradictoriu, acum apele s-au linistit, iar relatia dintre voi merge pe drumul cel bun. Mijlocul saptamanii te gaseste visand la o vacanta intr-o insula exotica, departe de agitatia cotidiana. Este momentul de a incepe un proiect, cel al noului camin, un proiect la care te gandesti de mult timp.

GEMENI
O investitie se intrezareste la orizont. Acest inceput de saptamana este benefic pentru proiecte pe termen lung. Este adevarat ca uneori trebuie sa ai rabdare, sa nu grabesti lucrurile, dar acum este sansa ta de a avansa. O veste neasteptata te pune in fata unei persoane pe care de mult timp ai visat sa o intalnesti, un om pe care-l admiri pentru ceea ce face. Foloseste aceasta oportunitate pentru a incepe sa construiesti o viata noua in modul pe care-l indragesti.

RAC
Tot ce nu presupune rutina te gaseste aceasta saptamana. Iti petreci timpul alaturi de persoane dragi intr-un loc rupt de realitate, unde-ti incarci bateriile. Te pregatesti psihic pentru o perioada incarcata, astfel ca aceste zile te vor ajuta sa depasesti cu brio munca ce va urma. Dragostea-ti bate la usa, acum s-ar putea sa intalnesti acel om pe care il astepti de mult prea mult timp. Lasa-te purtata de val si exploreaza ceea ce iti poate oferi sentimentul de iubire.

LEU
Dupa o perioada in care n-ai fost in cea mai buna forma din punct de vedere al sanatatii, acum te-ai linistit, ai inceput sa acorzi mult mai multa atentie afectiunilor si sa le eviti ingrijindu-te. Familia iti face o surpriza spre sfarsitul acestei saptamani, o petrecere alaturi de cei dragi, sau dimpotriva, o iesire pentru a cunoaste oameni noi. De orice ar fi vorba, este bine-venit. Ai nevoie de-a te relaxa si a simti cum bunadispozitie te copleseste.

FECIOARA
Starea de sanatate nu-ti permite sa iesi din casa. Problemele iti afecteaza si activitatea din cadrul locului de munca, ceea ce ii nemultumeste pe superiori. Accepta ca ai nevoie de consultatia unui specialist, iar lucrurile vor reveni la normal. Teama de-a nu pierde timp la serviciu te face sa lucrezi de acasa, ceea ce nu te ajuta la starea de spirit. Chiar daca ti-e greu, asta nu inseamna ca cei din jur sunt vinovati pentru acest aspect. Ai rabdare cu ei si vorbeste-le cu calm, pentru a nu se isca dispute.

BALANTA
Alegerile din trecut te ajung din urma. Fie ca-ti place sau nu, esti nevoit sa-ti ceri scuze unei persoane pe care la un moment dat ai ranit-o profund. Ti-a luat ceva timp sa realizezi vorbele dure pe care le-ai spus, dar niciodata nu-i tarziu, ia-ti inima-n dinti si spune lucrurilor pe nume. Familia crede ca ai depasit perioada de sensibilitate, impovarandu-te cu noi cerinte si idei care nu-ti vor fi pe plac. Asta patesti daca nu le spui ce vrei cu adevarat!

SCORPION
Sansele de-a te muta sunt mari in aceasta saptamana. Asta-ti doresti de mult timp si acum este momentul. Impreuna cu partenerul de viata vei reusi sa construiesti un camin la care visezi de mic copil. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai incredere si lucrurile se vor rezolva de la sine. Familia va este alaturi si va sustine atat material, cat si prin vorbe bune si incurajatoare. De asemenea, in acest weekend s-ar putea sa primesti o cerere imbucuratoare de la persoana draga. Da, este timpul de a trece la pasul urmator.

SAGETATOR
Aceasta perioada (dar mai cu seama aceasta saptamana noua) te face sa realizezi ca in ultimul timp ai batut pasul pe loc. Incearca sa te aduni, sa te trezesti din visare, sa incepi sa redevii omul de altadata. Ai incredere-n fortele proprii, pentru ca doar asa te vei ridica din cenusa in care ai ramas in mod inexplicabil. Gaseste sprijin in randul familiei si prietenilor si nu uita ca esti un exemplu pentru cei mai tineri, asadar nu ii dezamagi!

CAPRICORN
Plecarea unui prieten drag te face sa ai o saptamana plina de regrete, incertitudini si ganduri nu tocmai bune. Ceea ce trebuie sa stii este ca vorbele nerostite nu pot fi ghicite de celalalt, asa ca ai face bine sa lasi deoparte rusinea sau timiditatea si sa vorbesti deschis despre sentimentele care te macina de atata vreme. La locul  de munca satisfactiile sunt imense, lucrezi intr-un domeniu pe care-l indragesti enorm, iar asta te face sa mai uiti amaraciunea din suflet.

VARSATOR
Zilele de vineri si sambata iti vor pune la grea incercare psihicul, iar rabdarea va fi si ea in piuneze. Fie ca vorbim despre colegii de serviciu ce reusesc sa te dea peste cap, de toanele partenerului de viata, cu care nu te-ai prea inteles in ultimul timp. Gaseste calmul in lucrurile care te fac fericit, nu dispera, pentru ca este vorba de o perioada scurta. Lucrurile vor reveni la normal, iar tu te vei relaxa in urmatoarele saptamani…

PESTI
In viata totul se plateste. Tine minte acest aspect, pentru ca esti pe cale de-a face o greseala pe care s-ar putea sa o platesti cu varf si indesat in viitorul apropiat. Analizeaza bine situatia si nu te lasa influentat de sfaturile altora, nu ei sunt in situatia de a face un rau cuiva. Axeaza-te pe munca si nu va fi nevoie de faci niciun fel de compromisuri. Familia te intelege, dar nu este de acord cu ceea ce pui la cale. Ar fi precaut sa le iei in seama sfatul de a nu te implica mai mult decat este cazul.

horoscop saptamanal berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006203 (s)