News Flash:

Gestul SOCANT facut de Cristina Rus, dupa ce sotul ei a fost ARESTAT

10 Decembrie 2014
1583 Vizualizari | 0 Comentarii
cristina rus
Vestea ca sotul ei a fost retinut a cazut ca un trasnet pentru Cristina Rus. Cu moralul la pamant si constienta ca e posibil ca situatia sa se inrautateasca,solista a cazut prada disperarii si a apelat la singura solutie la indemana, ajutorul divin.

Data de 8 decembrie va ramane una vesnic neagra, pentru Cristina Rus, fiind ziua in caresiguranta familiei sale a fost zguduita din temelii, odata cu arestarea sotului ei, afaceristul Dragos Bilteanu. Cu o avere declarata de peste 90 de milioane de euro, barbatul a fost retinut, impreuna cu alte patru persoane, printre care si tatal sau, in dosarul de delapidare a SIF Banat Crisana si SIF Muntenia. Vestea a trantit-o la pamant pe Cristina Rus care, simtindu-se neputincioasa, a cautat suport si alinare in Casa Domnului. 


S-a rugat plangand la biserica la care s-a maritat

Sotul Cristinei Rus este acuzat ca a fraudat statul roman cu 13 milioane de euro si e posibil ca instant sa nu fie tocmai blanda cu el. Simtindu-se cu mainile legate si depasita de toata aceasta situatie, cantareata a dat uitarii statutul de sotie demilionar, iar astazi dupa-amiaza, la ora 16.00, s-a dus ca orice enorias la Biserica Sf. Silvestru, unde a vorbit cu un preot. Potrivit unui martor, Cristina avea fata umflata si ochii inca inlacrimati si a poposit la lacasul sfant mai bine de jumatate de ora, parand dezorientata, potrivit cancan.ro.


Tot acolo se afla si mormantul Parintelui Galeriu, care a ctitorit vrem,e de trei decenii in acest loc. Alegerea bisericii nu a fost nici pe departe una intamplatoare, la Sf. Silvestru avand loc, in vara anului 2009, taina cununiei religioase dintre Cristina Rus si Dragos Bilteanu, eveniment desfasurat cu portile inchise, unde invitatii au fost primiti dupa ce erau in prealabil verificati pe listele de confirmari. Gest deloc crestinesc, de altfel, insa, la vremea respectiva, milionarului si sotiei lui nu li s-a parut nimic deplasat sa ceara incuierea portilor lacasului sfant.

sotul retinut cristina rus solista prada disperarii arestarea sotului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004913 (s)