News Flash:

Demonstratii spectaculoase ale jandarmilor, de ziua lor

4 Aprilie 2014
674 Vizualizari | 0 Comentarii
Jandarmii cărăşeni au arătat, joi, de ziua lor, că niciun infractor care încearcă să fugă de la locul faptei nu poate scăpa de vigilenţa lor. 

Cu prilejul manifestărilor prilejuite de Ziua Jandarmeriei Române, în cadrul unor demonstraţii, ei au arătat că, indiferent dacă e vorba de oameni înarmaţi, sau un grup de tineri recalcitranţi, îşi exercită cu brio misiunile în care intervin. Tot cu acest prilej, au avut loc şi câteva demonstraţii ale câinilor instruiţi să prindă infractori. 
Demonstraţiile au fost gustate din plin, în special de către cei mai mici dintre vizitatori, copiii veniţi cu ocazia 'porţilor deschise' la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin. 

Cu acest prilej, din Ordin al ministrului Internelor, au fost avansaţi, înainte de termen, un ofiţer, iar din Ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, patru subofiţeri. De asemenea, prin Ordinul inspectorului şef al IJJ Caraş-Severin au fost recompensaţi prin mulţumiri mai mulţi ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri. 

Jandarmeria Română a împlinit joi 164 de ani de fiinţare în slujba comunităţii. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018116 (s)