News Flash:

Cum se incearca MUSAMALIZAREA "abuzului" comis de Augustin Lazar

20 Martie 2017
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
Augustin Lazar
Se incearca musamalizarea abuzului comis de Procurorul General Augustin Lazar si patru dintre cei cinci membri ai Sectiei de procurori ai CSM. Acestia, prin Hotarariea nr. 51 din 3 februarie 2017 ar fi incalcat grav legea. Potrivit Lumeajustitiei.ro, procurorii au incetat detasarea la Ministerul Justitiei a procurorilor Oana Haineala (fost presedinte al CSM ) si Constantin Sima, care find numiti in functie de presedintele Romaniei se bucurau de stabilitate

Incetarea detasarilor celor doi procurori a fost demiterea acestora din functiile de secretar de stat la Ministerul Justitiei. Astfel Haineala si Sima au fost nevoiti sa isi dea demisia pentru a nu intra sub incidenta infractiunii de conflict de interese.
Avand in vedere motivarea Deciziei 68/2017 a CCR, incetarea deliberata a functiilor de secretar de stat detinute de Oana Haineala si Constantin Sima (detasati pe 3 ani la Ministerul Justitiei) a fost parte din tentativa de lovitura de stat la care DNA si, PICCJ s-au raliat in scopul demiterii Guvernului Grindeanu, pe fondul protestelor neautorizate de strada, provocate si intretinute de ONG-uri cu finantare sorosista, factiuni ale unor servicii secrete si exponenti ale unor multinationale, care au reusit sa manipuleze o parte insemnata a cetatenilor Romaniei.

Initiativa Legislativa a Guvernului Grindeanu de a emite Ordonanta 13/2017 a fost ilegala si, totdata, interzis a fi urmarita penal, pentru ca adoptarea actului normativ era o atributie exclusiva a puterii executive conferita de Constitutie, dupa cum a demonstrat CCR.

Astfel, CCR a demascat si condamnat implicarea DNA si PICCJ in treburile puterii executive. In plus, Curtea a tradus Decizia 68/2017 in engleza, franceza, germana si alte limbi si a trimis-o tuturor organismelor internationale europene, pentru a vedea cum au incercat marile parchete sa compromita ca imagine si debarce de la putere un guvern legitim ales, printr-un dosar penal fabricat, scrie Lumeajustitiei.ro.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005182 (s)