News Flash:

Criterii pentru alegerea unui videointerfon

2 Noiembrie 2014
1693 Vizualizari | 0 Comentarii
Vrei nu doar sa auzi ci sa si vezi cine este la usa casei tale? Atunci ai cu siguranta nevoie de un videointerfon - acest dispozitiv iti permite sa vezi intr-un mod clar cine te cauta. In functie de necesitatile spatiului pe care il detii sau folosesti,  poti gasi un set de videointerfon potrivit. Vom vorbi in randurile de mai jos ale acestui articol despre punctele pe care trebuie sa le urmaresti in alegerea unui astfel de sistem de securitate. Gaseste un videointerfon potrivit la Ordis!
De ce trebuie sa tii cont in alegerea unui videointerfon:
Rezolutia clara a ecranului este cu siguranta un punct de reper important, alaturi de dimensiunea acestuia. Numeroase variante de monitoare lcd de videointerfon au astazi marimi de peste 4" (si ajung pana la 7").
Functia de interfon
Usurinta in instalare si montare este un alt criteriu in alegerea unor asemenea aparate
Unghiul vizual oferit de camera integrata, exprimat in grade si rezolutia acesteia (descrisa deseori in tv lines) sunt alte doua puncte de o deosebita importanta.
Temperatura de operare - va trebui sa tinem cont de regiunea in care traim, deoarece majoritatea acestor variante de videointerfon color functioneaza intr-un mod optim intre -15 si +50 de grade Celsius. 
Lungimea cablului de conectare (daca este prezent in pachetul producatorului). 
Functionarea in conditii de luminozitate redusa si prezenta functiei infrarosu. Cu ajutorul ledurilor, camera va putea asigura imagini clare, chiar si pe timpul noptii (in absenta unei lumini artificiale sau cand aceasta este foarte slaba).
Posibilitatea conectarii a doua camere de exterior.
Operarea handsfree (prin apasarea unui buton si continuarea convorbirii fara a fi necesara mentinerea sa in aceeasi pozitie)
Deschiderea usilor electric, printr-o simpla apasare de buton.
Conectarea wireless, ce simplifica nu doar procesul de instalare ci faciliteaza si etapa in care acest sistem de videointerfonie trebuie sa fie mutat intr-un alt spatiu. 
Iluminarea tabloului de comanda prin leduri
Pune pret pe siguranta ta, a familiei si bunurilor detinute, protejandu-ti casa sau vila - instaleaza acum un videointerfon si bucura-te de un confort sporit, in tot ce inseamna deschiderea usii  si securizarea locuintei personale. Alege un videointerfon si accesoriile potrivite prin www.ordis.ro

videointerfon videointerfonie set videointerfon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006623 (s)