News Flash:

Concerte de muzica simfonica in Pestera Romanesti

17 Octombrie 2014
649 Vizualizari | 0 Comentarii
Raymond Janssen din Olanda, Peter Oschanitzky, Gheorghe Costin si Radu Popa vor fi dirijorii celui de-al 30-lea concert simfonic in Pestera Romanesti. Ei vor propune publicului un program cu lucrari de Mozart, E.Grieg, Sostakovici, Puccini, Mendelssohn- Bartholdy, Schubert, dar si muzica din filmele lui Charlie Chaplin.
Solistii speoconcertului sustinut de orchestra Filarmonicii Banatul vor fi sopranele Alina Todea si Bianca Mihaescu si tenorul Mircea Sonea. Pentru a sublinia evenimentul aniversar, dar si pentru a le face loc tuturor celor dornici sa asculte muzica in pestera, organizatorii, Fundatia Academica Culturala Timisoara, Asociatia Speotimis, Filarmonica Banatul, Consiliul Judetean Timis, primariile din Timisoara si din Tomesti, Casa de Cultura Studenteasca si Centrul de Creatie si Arta, au programat speoconcertul de doua ori in aceeasi zi: duminica, 26 octombrie 2014, de la ora 12 si de la ora 14, scrie tion.ro.
Intrarea se va face pe baza taloanelor gratuite, ce vor fi oferite in localitatea Romanesti, in ziua concertului, precizeaza Ioan Coriolan Garboni, presedintele FACT.
In foaierul Capitol poate fi vazuta expozitia ”30 de ani de concerte in Pestera Romanesti, 1984-2014”, care cuprinde programe, afise, cupe, materiale filatelice, fotografii speologice din colectia initiatorului speoconcertelor, dr. Constantin Lupu.

charlie chaplin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 34 queries | Mysql time :0.040319 (s)