News Flash:

Zodiile care vor avea probleme astazi

15 Septembrie 2016
1431 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop0
Berbec
Esti confuz pentru ca relatiile de la locul de munca sunt foarte tensionate, iar tu nu stii de ce parte esti. Concentreaza-ti atentia asupra visurilor tale.

Taur
Este o perioada delicata pentru tine si persoana iubita, pentru ca simtiti ca trebuie restabilit echilibrul intre intimitate si independenta. Discutati si

Gemeni
Persoanele dragi trec prin niste momente dificile, iar tu vrei sa faci orice ca sa-i ajuti. Esti foarte afectiv, iubitor si grijuliu astazi cu cei din jurul tau.

Rac
O decizie importanta trebuie luata, iar asta e cu atat mai greu, cu cat factorii se schimba. Asimileaza toate informatiile si nu te grabi. Nu vrei sa regreti mai tarziu.

Leu
Partenerul de afaceri iti va crea probleme si veti purta niste discutii aprinse. Fii diplomat, daca nu vrei ca situatia ta financiara sa aiba de suferit.

Fecioara
E timpul sa rezolvi micile probleme din relatia in care te afli, iar daca esti singur, poate ca ar fi cazul sa intri iar in joc. Ia tu initiativa si vei fi surprins!

Balanta
Vrei sa te remarci la locul de munca si sa arati de ce esti capabil, insa acest lucru este foarte dificil pentru ca tie ti-a placut dintotdeauna sa lucrezi din spatele scenei.

Scorpion
Nu te simti motivat, te concentrezi greu si iei decizia de a lucra de acasa. Vrei sa te bucuri de confortul casei tale si te gandesti la weekend tot mai mult.

Sagetator
Stii ca succesul nu vine peste noapte si iti concentrezi toata atentia asupra carierei, dar este posibil sa apara certuri cu un membru al familiei din cauza asta.

Capricorn
Schimbarile din agenda unei persoane apropiate iti vor afecta si tie planurile. E posibil sa primesti o sumedenie de informatii utile daca te vei adapta la ideile celorlalti.

Varsator
Esti prins in mijlocul unei lupte intre independenta si responsabilitate. Pe de-o parte esti incantat, dar pe de alta parte ai nevoie sa te simti in siguranta.

Pesti
Niste schimbari se ivesc la orizont si ar fi mai intelept sa  le faci acum, decat sa incerci sa le rezisti mai tarziu. Iesi din perioada de visare si revino cu picioarele pe Pamant.  

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006284 (s)