News Flash:

Vreme placuta cu maxime de 19 grade in urmatoarele patru zile

7 Noiembrie 2014
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
Ne bucuram de cea mai placuta zi din aceasta saptamana, cu temperaturi ce se apropie de cele de vara in sud-vestul tarii.
Astazi, in regiunile vestice vremea va fi deosebit de calda. La amiaza, mercurul din termometre va indica pana in jurul valorii de 24 de grade, adica cu 10 grade mai mult decat in mod obisnuit la aceasta data.
Destul de frumos si cald va fi si in Transilvania. Ceata din depresiuni s-a disipat, iar maximele vor depasi izolat 20 de grade Celsius.
Soarele isi face loc si in Oltenia, dar prin sudul regiunii ceata poate persista. Prin urmare, in Lunca Dunarii temperaturile nu depasesc 10...11 grade.
In Muntenia, maximele vor fi la deal, 22 de grade. Placut se anunta si la campie, dar aici, la inceputul zilei, este ceata.
Cativa nori inofensivi vor acoperi soarele in Dobrogea, iar vantul va fi mai alert pe litoral si in Delta.
In Moldova vizibilitatea va fi scazuta si in orele urmatoare in Lunca Siretului, dar maximele ating in sud 19 grade.
In Capitala, soarele va fi generos si in orele urmatoare, iar vantul va adia usor. In consecinta ne asteptam la cea mai calda zi din aceasta saptamana, astfel ca temperatura aerului va putea depasi chiar 16 grade. Presiunea atmosferica va fi in usoara scadere.
In zilele urmatoare vremea ramane placuta.
Si asta chiar daca temperaturile mai pierd cateva grade. La inceputul saptamanii viitoare maximele vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, cu cele mai ridicate valori in interiorul arcului carpatic. Ploile ajung si pe meleagurile noastre, dar vor fi putine si slabe, la inceput in vest, apoi si in sud si in est. Nu scapam inca de ceata, care apare cu precadere noaptea si in orele diminetilor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005065 (s)