News Flash:

Vicepresedintele CSM: Suspendarea din magistratura a Alinei Bica, pana la solutionarea definitiva a dosarului

24 Noiembrie 2014
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
alina bica
Vicepresedintele CSM, Gheorghe Muscalu, a declarat, luni, ca Sectia pentru procurori va dispune suspendarea din magistratura a Alinei Bica, pana la solutionarea definitiva a dosarul in care este acuzata, timp in care iese de sub interdictiile specifice si poate desfasura orice alt tip de activitate.
Gheorghe Muscalu a spus, la intrarea in sediul Consiliului Superior al Magisatraturii (CSM), ca Sectia pentru procurori va lua in discutie doua probleme, respectiv suspendarea din magistratura a sefului Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Alina Bica, in urma arestarii acesteia, si incetarea calitatii de procuror la DIICOT.
"In primul rand, suspendarea doamnei procuror sef Bica, urmare a dispunerii de catre ICCJ a arestarii preventive, este o prevedere legala, nu este optiunea noastra. Vom lua act de acest lucru si vom dispune suspendarea pana la momentul la care se va judeca definitiv cauza. Si in al doilea rand, urmare a cererii formulate de catre doamna Bica, vom lua in discutie incetarea calitatii de procuror DIICOT. Este o masura pe care o va lua (Sectia de procurori, n.r.) si va dispune continuarea activitatii la parchetul de unde dumneaei provine, din cate stiu, provine de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a fost numita incepand cu anul 2003", a precizat Muscalu. Mediafax.ro

gheorghe muscalu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.008068 (s)