News Flash:

Veste importanta pentru toti soferii

29 Martie 2016
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
trafic
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a emis ordinul de finalizare a primilor 3,3 km din autostrada Bucuresti-Ploiesti si a nodurilor peste Centura Bucuresti si cel de la Moara Vlasiei.

Oficialii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania au explicat ca primii 3 km din autostrada Bucuresti-Ploiesti vor avea trei noduri rutiere.

"Traseul autostrazii incepe din strada Petricani-Fabrica de Glucoza, in apropiere de Mobexpert. Este o intersectie in cruce in zona Petricani, apoi proiectul are in vedere constructia unor noduri rutiere in zona Gherghitei si in Voluntari, la Strada Popasului. Nodul rutier din zona Gherghitei face legatura Sectorul 2 spre sudul Capitalei. Nodul rutier din zona Petricani asigura legatura cu partea de nord a Bucurestiului. Dupa iesirea din Capitala, traseul autostrazii trece in apropiere de localitatea Voluntari, apoi sectiunea se racordeaza la autostrada deja construita“, au declarat oficialii din cadrul CNADNR.

Cei 3,3 km de autostrada nu vor avea banda de urgenta, insa vor exista trei benzi pentru circulatie. „Constructorul este obligat sa realizeze si sistemul de iluminare si sa monteze panouri fonoabsorbante pentru a reduce zgomotul, in conditiile in care aceasta portiune este aproape de cladiri. Asocierea Euro Construct Trading ‚98-Aktor se ocupa si de constructia nodului rutier de la Centura Capitalei, nodului rutier de la Moara Vlasiei si a unui spatiu de servicii de la km 10“, precizeaza specialistii din CNADNR.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004946 (s)