News Flash:

Tragedie la bordul unui avion cu 152 de persoane: Comandantul aeronavei a murit!

6 Octombrie 2015
1040 Vizualizari | 0 Comentarii
avion acrobatie
Comandantul unui avion de pasageri a murit in timpul zborului, in Statele Unite, copilotul reusind sa aduca in siguranta la sol aeronava in care erau 152 de persoane, informeaza presa americana.
Incidentul a avut loc la bordul unui avion Airbus A320 al companiei American Airlines care zbura pe ruta Phoenix-Boston avand la bord 147 de pasageri si cinci membri ai echipajului, relateaza CBS News.
In cursul zborului, copilotul a transmis prin radio ca este necesara aterizarea de urgenta intrucat capitanul aeronavei este in incapacitatea de a-si desfasura activitatea.
Potrivit unor surse, capitanului i s-a facut rau si a murit, in pofida manevrelor de resuscitare efectuate de un asistent de zbor specializat in masuri de prim-ajutor.
Zborul American Airlines 550 a fost redirectionat spre aeroportul din Syracuse (statul New York), unde copilotul a reusit sa efectueze in siguranta aterizarea de urgenta.
Compania American Airlines a confirmat moartea comandantului avionului, fara a oferi informatii suplimentare. Conform unei surse din cadrul companiei, pilotul principal a murit la mansa, "din cauze naturale".
Avionul va fi verificat si va primi un alt echipaj, pentru a continua cursa pana la Boston, destinatia finala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006554 (s)