News Flash:

Simona Halep s-a calificat in optimi la Roland Garros. Mergea avanseaza si el in turul 3 la dublu

27 Mai 2016
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 6 mondial, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Roland Garros, invingand-o in trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, intr-o partida din turul al treilea al competitiei, disputata vineri.
Halep (24 ani), a sasea favorita a turneului parizian, si-a asigurat un cec in valoare de 173.000 euro si 240 de puncte WTA in urma acestui succes.
Reprezentanta tarii noastre o va avea ca adversara in turul urmator pe castigatoarea intalnirii dintre cehoaica Lucie Safarova (nr.11) si australianca Samatha Stosur (nr.21).
Tot vineri, perechea compusa din romanul Florin Megea si indianul Rohan Bopanna s-a calificat in turul al treilea al probei de dublu masculin de la Roland Garros, dupa victoria cu 6-3, 6-4 inregistrata in fata cuplului francez Gregoire Barrere/Quentin Halys.
Mergea si Bopanna vor intalni in turul urmatori castigatorii meciului dintre perechile Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia) si Brian Baker/Marcus Daniell (SUA/Noua Zeelanda).
AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004487 (s)