News Flash:

SCANDAL! Pocorschi si Adrian Enache, pusi la zid dupa ce au vorbit despre starea de sanatate a lui Gabi Cotabita

14 Mai 2015
1440 Vizualizari | 0 Comentarii
cotabita
Cantaretul Florin Chilian i-a criticat pe colegii lui de breasla Adrian Enache si Mihai Pocorschi, prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook. Artistul a afirmat ca cei doi se folosesc de drama prin care trece familia Cotabita pentru a se promova, de fapt, pe ei insisi, scrie Gandul.info.
Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Chilian a afirmat că cei doi artişti nu urmăresc decât să obţină popularitate, folosindu-se de drama prin care trece familia Cotabiţă.
„Decât cu aşa prieteni apropiaţi, mai bine fără”, a scris Florin Chilian pe reţeaua de socializare.„Adrian Enache şi Mihai Pocorschi... bieţi nemernici care nu ţin cont de drama sufletească a familiei. (...) Dacă ar fi avut un concert profitau de ocazie să-l anunţe şi pe ăla în context, dar n-au. Las’ că poate le vin cântări acum, în urma indiscreţiei jegos de grosolane pe care au făcut-o”, a adăugat el.

Reacţia vehementă a lui Florin Chilian vine în contextul în care Adrian Enache a declarat, în timpul unei emisiuni televizate, că „nu se mai poate face nimic” pentru Gabriel Cotabiţă, scrie presa tabloidă.

„Noi ne rugam pentru Gabi, doar că, din păcate, nu mai avem de ce... Am vorbit cu Mihai Pocorschi, iar medicii au spus că lui Gabi nu-i mai funcţioneaza creierul şi că a intrat în moarte cerebrală. Din păcate, nu se mai poate face nimic acum”, a spus Enache. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006780 (s)