News Flash:

Noul program al curselor aeriene de pe Aeroportul International Timisoara, in perioada sarbatorilor

19 Decembrie 2014
963 Vizualizari | 0 Comentarii
Aeroportul International Timisoara anunta modificari in orarul zborurilor efectuate de pe Aeroportul International „Traian Vuia” din Timisoara, in perioada sarbatorilor. Astfel, in functie de cererea pasagerilor, companiile aeriene au decis sa anuleze anumite curse, dar si sa suplimenteze cursele cele mai populare.

CJ Timis preia 80 la suta din actiunile Aeroportului Traian Vuia din Timisoara
 
Astfel, in perioada Craciunului, in zilele de 24,25 si 26 decembrie, vor fi anulate unele curse spre si dinspre Bucuresti, Munchen, dar si Bergamo si Bruxelles. In acelasi timp, in prima zi din Noul An, in 1 ianuarie, vor exista curse suplimentare spre Treviso, Memmingen, Paris si Bologna, scrie tion.ro.
In total, 7 destinatii vor avea curse suplimentare in perioada 22 decembrie - 4 ianuarie, iar alte 4 destinatii vor suferi modificari legate de anulari de curse. Cele mai frecvente astfel de anulari vor aparea la cursele spre si dinspre Otopeni si Munchen.
„Recomandam pasagerilor sa contacteze companiile aeriene pentru a fi la curent cu ultimele noutati in ceea ce priveste aterizarea si decolarea curselor aeriene”, transmit reprezentantii Aeroportului International „Traian Vuia”.
Vedeti in documentul atasat acestui material orarul complet al decolarilor de pe Aeroportul International Timisoara in perioada 22 decembrie - 4 ianuarie.

perioada craciunului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006300 (s)