News Flash:

Noul prefect al judetului Hunedoara, Valer Ungur, instalat oficial in functie

3 Octombrie 2016
1082 Vizualizari | 0 Comentarii
Valer Ungur
Noul prefect al judetului Hunedoara, Valer Ungur, a fost instalat oficial in functie vineri, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul Prefecturii din Deva. Ungur a aratat ca principiile dupa care se va ghida in activitatea sa vor fi respectarea legii, impartialitatea, prudenta si eficienta. 
'Piatra de temelie in activitatea pe care o voi desfasura va fi respectul fata de cetatean, fata de institutiile statului, fata de mediul de afaceri, mass-media si, nu in ultimul rand, respectul fata de lege. Principiile care ma vor ghida vor fi impartialitatea, legalitatea, prudenta si eficienta in ceea ce fac, in asa fel incat sa respect prevederile legale', a declarat prefectul judetului Hunedoara. 
Acesta a reiterat in fata celor prezenti la ceremonia de investire importanta pe care o reprezinta pregatirea alegerilor parlamentare, dar si dezvoltarea economica a judetului Hunedoara. 
'Ca obiective prioritare in urmatoarea perioada as dori sa reiterez importanta pe care o prezinta alegerile parlamentare din 11 decembrie, pregatirea si organizarea acestora in conditii legale si corespunzatoare, dezvoltarea economica a judetului Hunedoara, respectiv implementarea programului de guvernare', a spus Valer Ungur. 
Prefectul a tinut sa-i asigure pe reprezentantii institutiilor statului din judet, dar si pe primari, de sprijinul sau in activitatea pe care o va desfasura in viitor. 
Valer Ungur s-a nascut in 14 august 1964, in orasul Hateg. In anul 1989 a absolvit Facultatea de Stiinte Economice, specializarea Finante Contabilitate, din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Din ianuarie 1991 lucreaza in domeniul finantelor publice, iar din ianuarie 2001 a ocupat o functie de director in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Hunedoara. 
Postul de prefect al judetului Hunedoara a ramas vacant din 11 aprilie 2016, cand fostul prefect Sorin Vasilescu a solicitat sa fie eliberat din functie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005697 (s)