News Flash:

LEACURI FABULOASE pentru ECZEME

25 Octombrie 2015
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
leac eczeme

In tratamentul eczemelor, fitoterapia este nu numai un adjuvant ci si o metoda terapeutica eficienta. Pentru uz intern, se recomanda plante cu actiune calmanta si diuretica, iar pentru uz extern, plante cu actiune antiseptica, cicatrizanta si emolienta. Iata cateva remedii naturiste pentru eczeme:

1. Infuzie din trei frati patati
In cura interna se recomanda preparate din trei frati patati, care au actiune diuretica si antialergica. Infuzia preparata din trei linguri de planta la un litru de apa se bea in cursul unei zile.

2. Decoct din brusture
Decoctul dintr-o lingura de radacina de brusture, uscata si maruntita, la o cana de apa se bea in cantitate de 2-3 cani pe zi, numai proaspat preparat.

3. Unguente
Pentru uz extern, se recomanda unguentele cu tanin si ihtiol.

4. Pasta de cartofi
In cazul eczemelor care supureaza, frecati zona afectata, de trei ori pe zi, cu bucati de cartofi. Curatati cartofii si taiati-i in bucatele mici sau puneti-i intr-un mixer si transformati-i in pasta. Puneti pe zona afectata un strat gros de pasta, de 6 mm, si acoperiti cu tifon si folie de plastic. Repetati operatiunea de trei ori pe zi. Nu folositi acest remediu daca aveti alergie la cartofi.

5. Pasta din aspirina
Pisati bine o aspirina si adaugati apa pentru a face o pasta. Puneti-o pe zona afectata, de doua ori pe zi. Nu folositi acest remediu daca aveti alergie la aspirina.


tratamentul eczemelor unguente
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004832 (s)