News Flash:

INCREDIBIL! Fostul Episcop de Husi va primi o locuinta de lux si un salariu pe masura

21 August 2017
1317 Vizualizari | 0 Comentarii
corneliu birladeanu preasfintit episcopia husilor6666
Fostul episcop al Husilor nu va fi un simplu calugar, ci va fi un monah privilegiat platit in continuare de BOR, decizia fiind luata de Sinod in acest sens, potrivit Adevarul. Desi reprezentantii Patriarhiei Romane anuntau saptamana trecuta ca „Preasfintitul parinte Corneliu a luat decizia sa depuna in fata Sfantului Sinod o cerere de retragere din functia de episcop de Husi”, si va deveni un simplu monah fara drept de slujire, superiorii din BOR nu exclud o posibila reintoarcere la slujire a lui Corneliu Barladeanu. Retras din Episcopia Devei si a Hunedoarei, Corneliu Barladeanu va avea domiciliul tot in Episcopie si va primi sprijin financiar. Potrivit documentului oficial intocmit de Cancelaria Sfatului Sinod, reprezentatii au decis dupa sedinta de vineri urmatoarele lucruri: 


1. ”Aproba retragerea Preasfintitului Parinte Corneliu, Episcopul Husilor, din aceasta slujire”. 

2. ”Decide vacantarea scaunului de Episcop al Husilor si initierea procedurii de alegere a unui nou episcop pentru aceasta eparhie, in cel mult 60 de zile, conform prevederilor statutare” 

3. ”Aproba ca episcopul retras sa aiba domiciliul in Episcopia Devei si a Hunedoarei, de unde va primi si sprijinul financiar necesar, urmand ca la momentul potrivit Sfantul Sinod sa decida cu privire la slujirea liturgica”.

Galerie Foto


husilor corneliu husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004833 (s)