News Flash:

Horia Tecau si-a aflat adversarii de la Turneul Canmpionilor

4 Noiembrie 2014
1181 Vizualizari | 0 Comentarii
tecau
Romanul Horia Tecau si olandezul Jean Julien Rojer vor intalni perechea compusa din tenismenii Alexander Peya (Austria) si Bruno Soares (Brazilia), in meciul de debut la Turneul Campionilor de la Londra, au anuntat organizatorii.
Partida va avea loc luni, 10 noiembrie, de la ora 14,00 (ora Romaniei), in cadrul Grupei A a competitiei, din care mai fac parte perechile Bob Bryan/Mike Bryan (SUA) si Lukasz Kubot (Polonia)/Robert Lindstedt (Suedia), care se vor confrunta in celalalt meci de dublu al zilei de luni.
Tecau si Rojer vor fi prezenti pentru a treia oara in cariera la Turneul Campionilor, turneul de final de sezon din circuitul ATP, dar s-au calificat pentru prima data ca pereche, dupa ce au castigat opt titluri in 2014 si au pierdut o finala. Niciunul nu a reusit insa sa treaca de faza grupelor la editiile precedente. In 2011 si 2012, Tecau l-a avut ca partener la aceasta competitie pe suedezul Robert Lindstedt.
Turneul Campionilor 2014 de la Londra, dotat cu premii totale in valoare de 6,5 milioane dolari, va debuta duminica, 9 noiembrie, cand vor avea loc partidele de dublu Marcel Granollers/Marc Lopez (Spania) — Julien Benneteau/Roger Vasselin (Franta) si Daniel Nestor (Canada)/Nenad Zimonjic (Serbia) — Ivan Dodig (Croatia)/Marcelo Melo (Brazilia), din cadrul Grupei B.
La simplu, competitia de la Londra va debuta cu partidele Andy Murray (Marea Britanie) — Kei Nishikori (Japonia), Roger Federer (Elvetia) — Milos Raonic (Canada), programate duminica in cadrul Grupei B, urmand ca luni, 10 noiembrie, sa se dispute meciurile Stanislas Wawrinka (Elvetia) — Tomas Berdych (Cehia) si Novak Djokovic (Serbia) — Marin Cilic (Croatia), contand pentru Grupa A.
AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006152 (s)