News Flash:

Grupul de Investigatii Politice a sesizat oficial CNATDCU in legatura cu teza de doctorat a Codrutei Kovesi

13 Octombrie 2016
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Codruta Kovesi
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a anuntat ca a sesizat oficial Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) in legatura cu teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.
"Am depus peste o suta de pagini din lucrarea de doctorat a Laurei Codruta Kovesi identificate de softul antiplagiat iThenticate, impreuna cu dovezile plagiatului", au anuntat reprezentantii Grupului de Investigatii Politice (GIP) pe site-ul propriu.
Avocatul Gheorghe Mateut a declarat, miercuri seara, ca in opinia sa, teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi este una valoroasa, acesta apreciind in raportul pe care l-a semnat ca nu este vorba de un plagiat.
Sebastian Ghita a depus la Parchetul General un autodenunt in care sustine ca a participat, alaturi de alti demnitari ai statului roman, la masluirea raportului comisiei tehnice privind teza de doctorat a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. In urma autodenuntului a fost deschis un dosar de instigare la fals intelectual. In replica, procurorul sef DNA a anuntat ca nu a plagiat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006284 (s)