News Flash:

FABULOS! Metode naturale pentru a tine tantarii la distanta, fara sa dai bani pe solutii scumpe!

18 Iulie 2016
7221 Vizualizari | 0 Comentarii
tantar
UTIL! Aceste insecte ne incurca sa ne odihnim de fiecare data in serile de vara. Utilizam diverse solutii scumpe cu scopul de a scapa, insa folos din acestea nu tot timpul este, iar daca geamul este deschis ei vin in abundenta si va pisca.
Cum sa scapati de tantarii care va zumzaie pe la urechi? Ati probat atat lichide cat si pastile de tip Raptor, insa efectul este unul temporar? Aflati ca exista plante, pe care daca le veti pune pe gem, veti scapa de aceste insecte enervante.
Levantica si rozmarinul.
Tantarii se dau batuti in fata ghivecelor cu levantica ori cu rozmarin. E adevarat ca aceste plante atrag fluturii si albinele, dar ambele au un miros care ii pun pe fuga pe tantari, scrie a1.ro
Regina noptii, garofita si petuniile.
Serile placute pe care le petreci cu prietenii pana tarziu nu vor mai fi tulburate de bazaitul unor musafiri nepoftiti.
Asta numai daca ai avut grija sa asezi in casa vase cu regina noptii, garofite sau petunii. Parfumul lor va convinge tantarii sa faca drum intors afara din locuinta.
Condimentele.
Maghiran, menta, cimbru, busuioc, marar… Iata lista plantelor aromatice pe care te poti baza ca te vor scapa de vizitatorii nepoftiti. Cresc din abundenta in balcoanele scaldate de soare. Asa devin o adevarata armata vegetala impotriva „invadatorilor”

insecte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1117 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004772 (s)