News Flash:

Cine se face vinovat de moartea tanarului student la Timisoara, ucis de poarta de intrare in oras? Reactia consilierul primarului Robu

25 Septembrie 2017
1466 Vizualizari | 0 Comentarii
poarta
Poarta de la intrare in Timisoara care a omorat un om nu a cazut strict din cauza vantului, ci din cauza unei bucati de acoperis care a lovit constructia. Aceasta este verdictul dat de  Catalin Iapa, consilierul personal al primarului Timisoarei, Nicolae Robu.
Intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, consilierul personal al primarului Timisoarei sustine ca „poarta a cazut din cauza impactului cu acoperisul cladirii albe din stanga care a fost luat de vant, nu din cauza strict a vantului!”. Iapa isi bazeaza teoria pe un detaliu din inregistrarea care surprinde momentul prabusirii portii. Din imagini pare ca exact in momentul prabusirii portii, constructia este lovita de un obiect alb, care pare mai degraba o bucata de panza sau banner. Este adevarat ca in imaginile care surprind interventia pompierilor pentru descarcerarea tanarului omorat de poarta se vede o bucata de tabla de acoperis, dar aceasta este foarte mica raportat la dimensiunea portii care a cazut. Pe de alta parte, Catalin Iapa, admite ca in apropierea portii a fost distrus si un banner. 

„Legat de poarta de pe Calea Lugojului: sunt sigur 100% că până la ea au ajuns bucăţi de acoperiş aduse de vânt! Foarte probabil, din filmare şi din poze, să fi fost şi lovită de bucăţile de acoperiş aduse de vânt! (…) Am mers acolo să văd dacă mai e rămas ceva în urmă şi am găsit bucăţi de acoperiş pe o suprafaţă foarte mare atât înaintea porţii cât şi după poartă. Am făcut poze şi filmări şi puteţi vedea şi dumneavoastră”, a scris Cătălin Iapă pe pagina sa de Facebook. În susţinerea teoriei sale, consilierul lui Robu aduce ca argument şi ruperea unei macarale din apropiere. Faptul că vântul a rupt această macara, proiectată să suporte forţe foarte mari, indică ce putere a avut în această zonă în timpul furtunii”, a mai scris Cătălin Iapă, pe Facebook.
sursa: Adevarul.ro

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006250 (s)