News Flash:

Christoph Daum, prima masura dupa egalul cu Muntenegru

7 Septembrie 2016
1523 Vizualizari | 0 Comentarii
Christoph Daum
Christoph Daum, selectionerul Romaniei, a anuntat, intr-un interviu acordat presei din Germania, prima masura pe care o pregateste dupa debutul nefast din meciul cu Muntenegru, incheiat la egalitate, scor 1-1.

Christoph Daum a vorbit cu jurnalistii germani de la Frankfurter Rundschau si a anuntat ca va incerca sa descopere noi fotbalistipentru a-i naturaliza. Selectionerul spera sa gaseasca in Europa fotbalisti eligibili pentru a-i aduce in premiera la lotul national.

"In momentul de fata verific tot ce pot naturaliza. Caut in Europa fotbalisti cu mama sau tata din Romania, care nu au jucat pentru o alta nationala", a spus Daum pentru sursa citata.

Daum a mai mentionat ca munceste 15 ore pe zi pentru a duce Romania la Cupa Mondiala si a promis ca va sta in tara noastra in jur de 9 luni pe an.

Ideea naturalizarilor la echipa nationala nu este noua, dar a fost gandita doar in ideea de a aduce straini carora urma sa le acordam cetatenia. Pana in prezent s-au vehiculat numele lui Mario Camora (CFR Cluj) si William de Amorim (Steaua), insa acestia nu au fost convocati. De asemenea, si Federatia Romana de Fotbal s-a aratat dispusa sa naturalizeze jucatori. 

christoph daum frankfurter rundschau fotbalisti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006047 (s)