News Flash:

Cat sex e normal sa faca un barbat in functie de varsta

18 Octombrie 2015
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
barb
Performantele sexuale ale barbatilor scad, in timp, ca si dimensiunile de care sunt atat de preocupati. Ce inseamna normalitate in acest subiect explica medicii si studii care au cercetat problema.

Lungimea penisului nu mai e demult un subiect tabu. Odata cu inaintarea in varsta insa, este normal ca barbatii sa sufere o serie de transformari care tin de marime, aspect si performanta sexuala.

Toate aceste schimbari produc efecte atat la nivel psihologic, cat si la nivel fizic. Scaderea stimei de sine, impotenta ori largirea prostatei sunt doar cateva dintre pericolele care ii pasc pe barbati. Toate pot fi tinute insa sub control.

Numaratoarea inversa, dupa 40 de ani

Pe masura ce inainteaza in viata de adult, scade si performanta sexuala a unui barbat. De vina este nivelul redus al testosteronului: nu se mai “aprind” atat de repede si au probleme in a-si pastra erectia.

Mai mult, “durata de viata” a unui penis incepe sa expire dupa 40 de ani.

Conform studiilor, pana ating pragul pensionarii, doar 30% din barbati mai pot fi considerati potenti. Un studiu european realizat in urma cu cativa ani arata ca 47% dintre reprezentantii sexului tare sunt nemultumiti de proportiile organului lor sexual.

La 30 de ani, penisul unui barbat normal poate sa atinga si 15 cm, pentru ca pana la 70 sa se trezeasca cu numai 12,5 cm. De vina sunt inflamatiile arterelor, ce impiedica sangele sa ajunga la organ.

Cercetarile au aratat ca, in timp, penisul devine mai putin sensibil, ceea ce diminueaza sansele de a atinge placerea.

MARJE

Cat sex e normal sa faca un barbat intr-o luna

Standardele in ceea ce priveste numarul de contacte sexuale intr-o luna sunt destul de ridicate la americani, ei fiind singurii care au efectuat astfel de studii pe criterii stiintifice. Marjele sunt insa foarte mari si depind de la caz la caz, fiind normal ca intr-o perioada mai dificila numarul de raporturi sexuale sa fie mai mic.

Informatiile care urmeaza sunt doar orientative.

Intre 20–30 de ani, sunt normale in medie intre 15-30 de acte sexuale pe luna.

Intre 30 si 40 de ani, media este de 8, (+-5) pe luna (pot fi si 3, dar si 13).

Intre 40 si 50 de ani, media scade la 4-8 pe luna. Dupa 60 de ani, frecventa indicata de specialisti este de 4 (+-4) pe luna.

Pentru o erectie buna, trebuie sa vina spre penis sange suficient de mult si sa plece sange putin. Cea mai dramatica scadere a fluxului de sange care vine spre penis apare, paradoxal, nu la 60 de ani cum ne-am astepta, ci intre 30 si 40 de ani. (sursa: doctorulzilei.ro)

performantele sexuale lungimea penisului performanta sexuala marje
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005410 (s)