News Flash:

Alina Gorghiu: Atata vreme cat la Cotroceni este Klaus Iohannis, niciodata Liviu Dragnea nu va fi premier

26 August 2016
1020 Vizualizari | 0 Comentarii
alina gorghiu
Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, la Poiana Brasov, ca viitorul premier va avea "sange liberal", afirmand ca, atat timp cat Klaus Iohannis este presedinte, Liviu Dragnea nu va fi premier.
"Viitorul premier al Romaniei va avea sange liberal si ma uit in sala si vreau sa cred, de asemenea, ca vom face in asa fel incat sa ii convingem pe romani sa dea inca o data o lectie usturatoare stangii, ca in 2014. Este important sa credem ca au trecut vremurile in care Romania se putea lauda ca accepta un prim-ministru condamnat definitiv. Va asigur ca atata vreme cat la Cotroceni exista un presedinte pe care il cheama Klaus Iohannis, niciodata Dragnea nu va fi premierul Romaniei", a declarat copresedintele PNL Alina Gorghiu, la Liga Alesilor Locali, organizata la Poiana Brasov.
Alina Gorghiu a mai sustinut ca PNL nu va guverna cu PSD, cerandu-le alesilor locali sa arate ca nu exista niciun blat PSD-PNL.
"Noi nu vom guverna cu PSD, sa inteleaga cine are de inteles lucrul asta", a spus Gorghiu.
Copresedintele PNL le-a promis liberalilor prezenti in sala ca mare parte dintre ei se vor regasi in guvenul liberal.
"Am certitudinea ca marea parte din guvernul liberal este in sala aceasta. Mare parte dintre voi veti fi parte a administratiei centrale de la ministrii secretari de stat si sefi de deconcentate pentru ca stiti cum se face o administratie pentru progresul Romaniei", a mai spus Gorghiu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005859 (s)